Bendes ontvoeren 16 mensen uit een dorp van Afrin

Het binnenvallende Turkse leger en geallieerde bendes ontvoerden 16 mensen, waaronder een vrouw, uit een dorp van Afrin.

Volgens een rapport van het Hawar Nieuwsagentschap (ANHA) uit Rojava ontvoerde Turkse soldaten en geallieerde bendes acht dagen geleden 16 mensen, waaronder een vrouw, uit het dorp Qorta in de wijk Bilbile in Afrin.

De verblijfplaatsen van Cemal Ebdo Qoce, Menan Reşo, Mustefa Elî Horo, Yûsif Ebdulqadir Seydo, Mihemed Ebdulmenan Koço, Nûrî Izet Silêman, Eslan Ebdulmenan Koço, Ehmed Reşîd Horo, Behiro Horo Reşo, Menan Horo Reşo, Reşîd Mihemed Ibrahîm, Ibrahîm Mihemed Seydo, Ebdulrehman Mihemed Ibrahim, Mihemed Horîk Horo, Mihemed Hisên Horo en zijn vrouw Elmasa zijn onbekend.

Uit rapporten blijkt dat de bendes geen voedseltoegang tot het dorp toestaan. Ze hebben naar verluidt de eigendommen van de mensen in beslag genomen en martelen de bewoners.

Aan de andere kant staan Turkse soldaten en bendes de inwoners van het Kotana dorp in Bilbile niet toe om naar huis terug te keren.