De Turkse staat en hun bendes plunderen nu de tarwe in Afrin

De Turkse staat en hun geallieerde bendes zetten hun onmenselijke aanvallen in Afrin voort en plunderen nu de akkerlanden in de stad.

De binnenvallende Turkse staat en hun geallieerde bendes die Afrin begonnen te plunderen nadat ze de stad binnendrongen met technologische oorlogsvoering en barbaarse aanvallen, vervolgen hun immorele aanvallen tegen de mensen die de invasie afwijzen. Turkse soldaten en hun bendes ontvoeren, verkrachten en vermoorden de mensen van Afrin en zijn nu begonnen met het plunderen van de akkerlanden die toebehoorden aan de burgers die zijn verbannen van Afrin.

Bendes brachten op 5 mei oogsmachines naar het dorp Cudêd in Shera en namen de gewassen die ze hadden geoogst op zo’n 50 hectare land in beslag . De namen van burgers van wie de  geconfisqueerde velden zijn:

1. Şûkrî Reşo kurê Reşîd

2. Îmad Reşo kurê Îbrahîm

3. Xelîl Reşo kurê Reşîd

4. Merwan Reşo kurê Îbrahîm

5. Şukrî Hec Ezet

6. Hesen Hec Ezet

7. Fewzî hec Ezet

8. Mihemed Hec Ezet

9. Cîhad Reşo kurê Fewzî

10. Rebîe’ Reşo hevjîna Fewzî Reşo