Londen roept “Terrorist Erdoğan”

De Turkse president Erdoğan werd tijdens zijn bezoek aan Londen ontvangen met leuzen als “Terrorist Erdogan”, terwijl de fascistische bendes van de AKP daar ook demonstranten bedreigden.

De Turkse president Recep Tayyip Erdoğan ging naar de Britse hoofdstad Londen om de koninklijke familie en regeringsfunctionarissen te ontmoeten om de economische binding te overwinnen, waardoor er werd geprotesteerd door Koerden en democratische groepen.

Kritiek

Het driedaagse officiële bezoek van Erdoğan werd hard bekritiseerd door verschillende politieke partijen in het VK. De leider van de Liberale Democraten, Sir Vince Cable, veroordeelde het bezoek van Erdoğan in harde bewoordingen. Sir Cable benadrukte dat Erdoğan een vijand is van liberale en democratische waarden, en bekritiseerde de regering voor dit ontvangst.

Terrorist

Demonstranten verzamelden zich voor het gebouw waar het economische forum waar Erdoğan gedurende de dag aan deelnam, werd gehouden ”. De demonstranten riepen ‘Terrorist Erdoğan”. Er waren demonstranten die ‘Afrin’ over hun gezichten schreven en anderen droegen foto’s van Erdoğan in rood om bloed te symboliseren dat het woord ‘terrorist’ omvatte.

De politie heeft op verschillende punten hard ingegrepen.

Erdoğan’s bende bedreigden demonstranten

Ondertussen bedreigden de Londense bendes van Erdoğan, die vorig jaar een opdracht hadden uitgevoerd tegen Koerdische demonstranten in Washington DC, de demonstranten.

Een man in de groep die Erdogan kwam steunen, werd gezien terwijl hij de demonstranten de hand schudde en hen bedreigde.