Turkse straaljagers bombarderen eigen soldaten op heuvel

Turkse straaljagers voerden vandaag bomaanslagen uit na de actie van HPG / YJA-Star guerrilla’s vanaf 8 kanten op Lêlîkan de heuvel. De binnenvallende soldaten van het leger waren naar verluidt zeer dicht bij het gebied van het bombardement.

HPG / YJA-Star guerrilla’s voerden vandaag om 10.00 uur een actie uit van 8 kanten tegen de Turkse soldaten die gestationeerd zijn op de heuvel Lêlîkan.

Bronnen zeggen dat de guerrilla’s een zware slag hebben toegebracht aan de Turkse soldaten met behulp van persoonlijke, halfautomatische en Karnas-wapens aan 6 kanten.

De guerrilla richtte zich ook op de posities van de Turkse soldaten met zware wapens vanaf twee kanten.

Na de actie bombardeerden Turkse straaljagers de Lêlîkan-heuvel om 13.10 uur. Lokale bronnen zeggen dat de Turkse straaljagers 4 keer de heuvel van Lêlîkan hebben gebombardeerd en dat het gebombardeerde gebied zeer dicht bij het gebied ligt waar de soldaten zijn gestationeerd.