Burgemeester van Genève roept op tot boycot Turks toerisme

De burgemeester van Genève, Rémy Pagani, deed een beroep op de Europese en Zwitserse bevolking om het Turkse toerisme te boycotten en zei: “Wordt geen medeplichtige aan oorlog door op vakantie te gaan in Turkije.”

Terwijl hij opmerkte dat het boycotten van Turks toerisme een van de meest invloedrijke manieren is om het Erdogan-regime te stoppen dat zijn dictatuur versterkt, riep Pagani Europese en Zwitserse mensen op Turks toerisme te boycotten.

“We kunnen niet blijven zwijgen over de Turkse oorlog tegen Koerden”

“We kunnen niet blijven zwijgen over een Turkse oorlog tegen het Koerdische volk buiten zijn grenzen, laat staan ​​binnen het land”, zei Pagani, en zei dat het triest was dat Turkije tot nu toe geen economische sancties heeft opgelegd gekregen.

Pagani zei dat het onaanvaardbaar was dat Europa niet alleen afziet van het opleggen van economische sancties aan Turkije, maar ook doorgaat met het geven van geld aan Erdogan. “Ik zie dit als een walgelijke en alarmerende situatie”, voegde hij eraan toe.

“Boycot toerisme in Turkije”

Erop wijzend dat het onvermijdelijk was om het Turkse toerisme te boycotten om het Erdogan-regime niet de macht te geven, zei Pagani dat Europese politici en burgemeesters hun burgers zouden moeten waarschuwen en hen zouden adviseren het Turkse toerisme te boycotten.

Herinnerend aan de eerdere boycot van het Israëlische toerisme door Europese volkeren, ging Pagani verder; “De houding tegenover Israël was positief en veroorzaakte een effect. Het Turkse toerisme moet op dezelfde manier en met hetzelfde bewustzijn worden geboycot. Europese burgers moeten niet wachten tot hun staten economische sancties tegen Turkije opleggen maar de Turkse staat boycotten. De Turkse economie moet niet worden ondersteund met vakanties en andere manieren. ”

“Naar Turkije gaan betekent ondersteuning aan de oorlog”

Terwijl hij Zwitserse en Europese volken oproept om niet naar Turkije te gaan, zei Pagani; “Laten we niet vergeten dat naar Turkije gaan om welke reden dan ook of het ondersteunen van deze staat economisch op andere manieren betekent dat het in zekere zin partij is bij de oorlog tegen de Koerden. Het ondersteunen van de Erdoğan-economie zal zowel het Erdogan-regime in de kaart schuiven als de oorlog tegen Rojava-Koerden ondersteunen die worden erkend in de internationale arena.”