Het Turkse leger en hun bendes ontvoeren Êzidîs in Afrin

Het binnenvallende Turkse leger en hun geallieerde bendes blijven ontvoeren, plunderen, vernietigen en folteren in Afrin.

Plaatselijke verslaggeving meldt dat het binnenvallende Turkse leger en hun geallieerde bendes Êzidî’s in het Qetme-dorp in het Sherra-district van Afrin ontvoeren en dat het lot van de ontvoerden onbekend is. 3 burgerhuizen zijn afgebrand in het dorp Marata, en 4 families van bendeleden afkomstig uit Oost-Ghouta vestigden zich in het Shiye district.

Êzidîs ontvoerd

Bronnen vanuit Afrin zeggen dat het binnenvallende Turkse leger en hun geallieerde bendes Êzidîs hebben ontvoerd uit het Qetme-dorp in het Shera-district en dat het lot van ontvoerde burgers onbekend is.

3 burgerhuizen platgebrand

Volgens een andere bron hebben het binnenvallende leger en hun geallieerde bendes 3 huizen in het dorp Marete platgebrand en zijn er checkpoints opgezet bij de ingang van het dorp. Het Turkse leger maakt ook voorbereidingen voor een school die les zal geven in het Turks.

Families van bendeleden ondergebracht in district Shiye

Bronnen uit het Shiye-district zeggen dat het binnenvallende Turkse leger en hun geallieerde bendes 4 families van bendeleden hebben ondergebracht die vanuit Oost-Ghouta in het district zijn binnengebracht.