YPJ Commandant: “We zullen onze mensen beschermen tegen alle bedreigingen”

YPJ-commandant Zinarîn Qamışlo benadrukte dat ze niet handelen onder de bescherming van buitenlandse troepen en dat ze hun kracht ontlenen aan de bevolking.

YPJ-commandant Zinarîn Qamişlo sprak met ANHA over de nieuwste ontwikkelingen in Noord-Syrië en benadrukte dat ze niet handelen onder de bescherming van enige troepen en dat ze de mensen tot het einde zullen beschermen, vertrouwend op hun eigen kracht.

Zinarîn verklaarde dat de Turkse staat probeert de volkeren van Noord-Syrië te intimideren met de psychologische oorlogsvoering die zij uitvoeren en zei: “Onze mensen moeten niet luisteren naar de bedreigingen van de Turkse staat. We zijn niet bang voor hun dreigementen. “Zinarîn benadrukte dat de YPG, YPJ en SDF hun krachten ontlenen aan de bevolking en voegde eraan toe:” De volkeren van de regio zullen niet buigen voor de aanvallen van de Turkse staat om hen tot slaaf te maken.”

De YPJ-commandant zei dat ze hun strijdkrachten op elk gebied hebben uitgebreid: “Elke dag bundelen tientallen jonge mensen uit het hele Midden-Oosten hun krachten met een passie voor vrijheid. De Turkse staat is doodsbang voor deze passie. In tegenstelling tot hen, handelen we niet onder de bescherming van enige krachten. De enige plek waar we onze kracht vandaan halen, zijn onze mensen.”

YPJ-commandant Zinarîn Qamişlo verklaarde dat de SDF, YPG en YPJ de volkeren van Noord-Syrië altijd zullen beschermen tegen alle tirannie en onderdrukking: “Onze mensen moeten samenkomen rond de strijdkrachten. We zullen onze regio en onze mensen beschermen tegen alle aanvallen.”