Campagne gelanceerd om Turkse goederen te boycotten – Zuid-Koerdistan

Activisten in de regio Germiyan hebben een campagne gelanceerd om Turkse goederen te boycotten en delen mee dat Turkse goederen in heel Başurê Kurdistan moeten worden verboden.

Groepen activisten kwamen samen in de Germiyan-regio en lanceerden een nieuwe campagne om Turkse goederen te boycotten. De Activisten zullen inspanningen verrichten om Turkse goederen in de hele regio te laten verbannen. Ze roepen ook via sociale media op om Turkse goederen via sociale media te boycotten en houden dagenlang gesprekken op straat om mensen uit te leggen dat een boycot nut heeft.

De activisten zeggen dat de bevolking van Başurê Kurdistan op deze manier kunnen opkomen tegen de invasie-aanvallen van de Turkse staat in de regio en hopen het solidariteitsnetwerk uit te breiden om het gebruik van Turkse goederen te vermijden. De activisten hebben grote belangstelling van de mensen en verwachten een hoge participatie.