Felle gevechten op 8 fronten temidden van geïntensiveerde aanvallen in Afrin

Het binnenvallende Turkse leger en geallieerde bendes bombarderen burgervestigingen in het kanton van Afrin met gevechtsvliegtuigen en zware wapens. Er vinden heftige schermutselingen plaats in 7 dorpen en in het Shiye-districtscentrum.

Het binnenvallende Turkse leger en de geallieerde bendes bombarderen onophoudelijk het Shiye-district en omgeving, het district Jindires en dorpen, het Rajo-district, het Shera-district en het gebied tussen de districten Shera en Bilbile.

Terwijl aanvallen met oorlogsvliegtuigen en zware wapens doorgaan, voert het Turkse vliegtuig verkenningsactiviteiten uit in de regio.

Uit rapporten blijkt dat de centra van Jindires, Shiye en Rajo districten sinds afgelopen nacht tientallen keren door Turkse vliegtuigen zijn gebombardeerd.

YPG / YPJ-strijders weerstaan de aanvallen op alle fronten. Gewelddadige schermutselingen vinden plaats in Mistika en Erendê dorpen Shiye, Qiyê en Hemilkê dorpen Jindires, het dorp Hec Xelil van Rajo en Qeqina en Berava dorpen van Shera.

De gevechten tussen de strijders en binnenvallende troepen in het Shiye districtscentrum gaan door.