Afrin: 127 burgerslachtoffers

Het aantal burgers dat is afgeslacht sinds de invasie van de Turkse staat op Afrin begon, is gestegen tot 127. Nog eens 168 burgers zijn gewond.

De invasie-aanvallen van de Turkse staat tegen Afrin samen met bendes afgeleid van ISIS en Al Nusra duren reeds 14 dagen. Bij de invasie-aanvallen op civiele woonwijken zijn 127 burgers tot nu toe martelaar geworden.

Dr.Ciwan Mihemed gaf een verklaring in naam van het Avrîn-ziekenhuis en zei dat de aanvallen van de Turkse staat tegen Afrin die op 20 januari begonnen, hebben geleid tot de dood van 127 burgers, waaronder vrouwen en kinderen, en nog eens 168 burgers zijn gewond geraakt.

De directie van het Avrîn-ziekenhuis heeft gisteren aangekondigd dat 104 burgers ter plekke stierven tijdens de aanslagen, waaronder vrouwen, kinderen en ouderen en nog eens 156 burgers zijn gewond geraakt.