Vat met chemisch stof vergiftigt 90 mensen in Siirt

Dertig mensen in het Aktas dorp in Siirt zijn vergiftigd na het openen van een vat met chemische stoffen. Het vat is door kinderen gevonden. Het hele dorp is nu onder quarantaine geplaatst. AFAD teams zijn onmiddellijk naar het dorp vertrokken.

Kinderen hebben het vat net buiten het dorpje gevonden en meegenomen naar Aktas. Dertig mensen, waaronder kinderen, zijn met klachten in het Siirt ziekenhuis opgenomen. Na het incident vertrokken de AFAD en het brandweerpersoneel onmiddellijk naar het dorp. Verdere onderzoeken naar de gebeurtenis vinden nog plaatst door een team van experts. Expert Mehmet Cahit Akkoyun meldt dat uit eerste onderzoeken blijkt dat het om een vat met chloor- en koolstofmaterialen zou gaan. Het onderzoek zet nog voort en de behandeling van de dertig vergiftigden ook.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *