Posities Syrisch Leger gebombardeerd door nog onbekend oorlogsvliegtuig- Deir ez-Zor

Deir Ezzor (Qasioun) – Ongeïdentificeerde oorlogsvliegtuigen lanceren verschillende luchtaanvallen op de posities van de regime-krachten en de Hezbollah-militie in de 137e Brigade in de buitenwijk van Deir Ezzor.

De ligging van de luchtaanvallen is een kilometer ten noordwesten van de stad, terwijl de vorige Amerikaanse aanvallen enkele dagen geleden zuidelijk was van de stad.

Lokale bronnen suggereerden dat het vliegtuig van de door de VS geleide coalitie, die een militaire konvooi met banners en vlaggen van de Hezbollah-militie heeft gebombardeerd, meer dan een dozijn raketten heeft afgevuurd

Dit komt pas een paar uur nadat de Amerikaanse coalitie een andere konvooi van de regime-machten in de buurt van het ‘Taym’ -veld in het zuiden van de stad heeft gebombardeerd. Het olieveld is gisteren door de regime-krachten gevangen genomen.

Begin juni hebben US- geleide oorlogsvliegtuigen al verschillende militaire voertuigen van de regime-machten en milities in de Syrische woestijn gebombardeerd om te voorkomen dat ze de Iraakse grens met Syrië bereiken.